Παρόν

Ταυτότητα

Ο Κάβος είναι μια ελληνική ψαροταβέρνα και παραμένει πιστός στην ταυτότητά του. Φρέσκο ψάρι ψητό, οστρακοειδή, τηγανιτές πατάτες στο χέρι, ντομάτες ντόπιες και αγνό παρθένο ελαιόλαδο: το όνομά μας είναι ταυτισμένο με απλές, αναγνωρίσιμες, αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, που αντέχουν στο χρόνο.

Συνέπεια

Στον Κάβο μπορείς να είσαι σίγουρος πως, ό,τι κι αν γευτείς, θα το ξαναγευτείς απαράλλαχτο σε κάθε σου επίσκεψη. Οι σταθερές μας σχέσεις με ντόπιους ψαράδες που μας γνωρίζουν χρόνια είναι η δικλείδα ασφαλείας μας, γιατί γνωρίζουμε με σιγουριά ότι η πρώτη μας ύλη αγγίζει το ύψιστο της ποιότητας: «Στο ψάρι παίζει ρόλο η αλίευση και η συντήρηση. Όλα αυτά φαίνονται στη γεύση» λέει ο Τάσος. «Το ίδιο βέβαια ισχύει και με όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε, τα οποία προέρχονται από δοκιμασμένους, αξιόπιστους προμηθευτές».

Ποιότητα

Θα το έτρωγες εσύ; Ποτέ να μη σερβίρεις κάτι που δε θα έτρωγες. Αν δε σου αρέσει, να μην το πας». Έτσι εκπαιδεύει η κυρία Παγώνα το προσωπικό του Κάβου. Το «εκπαιδεύει» βέβαια είναι μια λέξη, γιατί όλοι όσοι δουλεύουν στον Κάβο βρίσκονται εδώ περισσότερα από 12 χρόνια. Έχουν κυριολεκτικά μεγαλώσει με την οικογένεια Βλάσση, τρώνε στο ίδιο τραπέζι, είναι κομμάτι της ιστορίας του Κάβου.

Σχέσεις

Οι πελάτες του Κάβου είναι στην πλειοψηφία τους… φίλοι. Πώς αλλιώς να ονομάσεις κάποιον που σε επισκέπτεται σταθερά κάθε εβδομάδα επί 35 χρόνια; Μάλιστα, πολλά από τα τραπέζια έχουν «βαπτιστεί» με τα ονόματα των πελατών μας, αφού πολλοί από αυτούς έχουν αγαπημένες θέσεις που δεν τις αλλάζουν. Και, ανεξάρτητα από το πόση δουλειά μπορεί να έχουμε, βρίσκουμε πάντα λίγο χρόνο για να καθίσουμε μαζί με τους επισκέπτες μας, να ανταλλάξουμε νέα και απόψεις, ακόμα και να τους συμβουλευτούμε για τις όποιες αλλαγές σκεφτόμαστε για το χώρο (αν κι εκείνοι είναι πάντα διστακτικοί ως προς τις αλλαγές στον Κάβο: θέλουν να μείνουν όλα όπως παλιά).

Σεβασμός

Όοια μέρα ή ώρα επισκεφθείτε τον Κάβο, ο Τάσος θα είναι εκεί για να σας υποδεχτεί, να σας συνοδέψει στο τραπέζι σας, να μιλήσετε για τα ψάρια της ημέρας και να σας «στήσει» προσωπικά το τραπέζι (όπως χαρακτηριστικά λέει). Ταυτόχρονα, στην κουζίνα, η κυρία Παγώνα καθοδηγεί, εμπνέει και διασφαλίζει ότι το κάθε γεύμα, το κάθε πιάτο, γίνεται με τις προδιαγραφές του Κάβου. Και όλοι όσοι δουλεύουν εδώ βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση να αφουγκραστούν τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά, να τον εξυπηρετήσουν, να αξιολογήσουν τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά του. Γιατί για εμάς ο κάθε πελάτης είναι σημαντικός και αυτό που προέχει είναι να νιώσει μαζί μας σαν στο σπίτι του.